Rehabilitació

El Call

A l'antiga pallera del Call, el 1996 vam acondicionar 3 allotjaments. Els 3 grans finestrals de la pallera són el punt de referència de cadascun dels allotjaments, encarats al migdia amb gran lluminositat i esplèndides vistes.

El Racó de la Guita

Es va condicionar l’any 2004 sobre un corral de vaques a planta baixa, tot i que antigament havia estat habilitada com a estatge per als mossos de la casa. En ser un espai a planta baixa, va ser ideal per rehabilitar-lo sense barreres arquitectòniques. El nom de la casa ve donat perquè hi vivia la Guita, la nostra gossa.

Les Planes

Data del S. XVIII i és una antiga masoveria del Call. L’any 2000 es va fer la rehabilitació integral de la casa respectant les portes de la masia i un sostre, ja que es va adaptar la planta baixa a fi d'eliminar les barreres arquitectòniques. Al 2004 vam inaugurar la piscina i el porxo amb barbacoa. Al 2016 hem fet l'última remodelació on hem ampliat el menjador i el porxo exterior i hem incorporat 3 nous banys a la casa, dotant totes les habitacions amb bany propi.

Palou del Call

 La masia data del segle XI, concretament de l’any 1074. Consta de dues plantes amb una superfície de 150 m2 la planta superior i uns 200 m2 la planta baixa. La planta baixa estava formada per corrals per al bestiar i el rebost. La planta primera era l’habitatge dels masovers de la masia. La rehabilitació de la masia es va iniciar a finals de 2012 i es va finalitzar el maig de 2013. En les obres s’ha conservat l’antiga estructura de la casa així com elements tant característics com dos forns i els bigajunts.

Curae suscipit ad velit cras a

Aliquam nam dictumst blandit iaculis mauris justo lobortis, placerat ligula lacinia primis quis dui molestie, tristique at nisi molestie class sociosqu.

Blandit est feugiat!

Eu arcu quam potenti platea id

Iaculis semper erat nisl mauris et nisi volutpat, donec porta praesent interdum aenean ullamcorper varius tincidunt, leo neque maecenas ut vitae maecenas.

Erat ultricies class

In posuere integer donec hac a

Quis fusce sagittis diam augue risus inceptos tempus, ipsum morbi tempus hendrerit fusce ante sapien, porta ullamcorper ultricies nunc nisi consectetur.

Dictumst ultricies a