Reabilitación

El Call A l'antiga pallera del Call, el 1996 vam acondicionar 3 allotjaments. Els 3 grans finestrals de la pallera són el punt de referència de cadascun dels allotjaments, encarats al migdia amb gran lluminositat i esplèndides vistes.

> El Racó de la Guita El Racó de la Guita es va condicionar l’any 2004 sobre un corral de vaques a planta baixa, tot i que antigament havia estat habilitada com a estatge per als mossos de la casa. En ser un espai a planta baixa, va ser ideal per rehabilitar-lo sense barreres arquitectòniques. El nom de la casa ve donat perquè hi vivia la Guita, la nostra gossa.

> Les Planes La casa de les Planes, del S. XVIII, és una antiga masoveria del Call.
L’any 2000 es va fer la rehabilitació integral de la casa respectant les portes de la masia i un sostre, ja que es va adaptar la planta baixa a fi d'eliminar les barreres arquitectòniques. Al 2004 vam inaugurar la piscina i el porxo amb barbacoa.

Consequat purus nisl integer a

Sem etiam habitant nulla curabitur placerat lectus curabitur, nisl proin rhoncus cursus lorem dictumst aenean, malesuada aptent duis porta quisque dolor.

Risus habitant morbi

Nullam curae ultricies orci ut

Elementum tincidunt sed aliquet vitae leo erat lectus eget ac ultrices, pharetra elementum vel justo hac dapibus dui justo. Orci rhoncus ad cursus, suscipit.

Porta non nibh justo

Ac quam nullam semper aliquam!

Torquent felis sagittis rutrum aliquet sit posuere faucibus donec nam volutpat suspendisse, dolor inceptos neque urna morbi magna posuere elit dictum molestie.

Torquent rutrum urna