Reabilitación

El Call A l'antiga pallera del Call, el 1996 vam acondicionar 3 allotjaments. Els 3 grans finestrals de la pallera són el punt de referència de cadascun dels allotjaments, encarats al migdia amb gran lluminositat i esplèndides vistes.

> El Racó de la Guita El Racó de la Guita es va condicionar l’any 2004 sobre un corral de vaques a planta baixa, tot i que antigament havia estat habilitada com a estatge per als mossos de la casa. En ser un espai a planta baixa, va ser ideal per rehabilitar-lo sense barreres arquitectòniques. El nom de la casa ve donat perquè hi vivia la Guita, la nostra gossa.

> Les Planes La casa de les Planes, del S. XVIII, és una antiga masoveria del Call.
L’any 2000 es va fer la rehabilitació integral de la casa respectant les portes de la masia i un sostre, ja que es va adaptar la planta baixa a fi d'eliminar les barreres arquitectòniques. Al 2004 vam inaugurar la piscina i el porxo amb barbacoa.

Ultricies integer blandit odio

Hac nostra semper porta conubia ut congue commodo vehicula ligula himenaeos nisi a, nisi aliquam lacinia arcu odio varius sem est ornare vitae adipiscing.

Curae aliquam nunc a

Quisque semper gravida blandit

Malesuada nullam fringilla pharetra tortor vitae fringilla lacus, per massa accumsan placerat viverra augue fusce, cras aenean placerat bibendum nibh commodo.

Vivamus blandit eget

Arcu posuere eleifend nibh nec

Enim etiam feugiat eleifend dolor orci nisl iaculis faucibus ligula suscipit lorem, egestas nostra nisl ac facilisis ornare at faucibus condimentum massa.

Tortor felis aliquam